krat leasen Mondipal

KRAT LEASEN OF HUURKOOP BIJ UW BEDRIJF

Mondipal biedt logistieke ladingdragers voor verhuur, huurkoop en retourkoop aan. Denk hierbij aan kratten, pallets, bakken en boxen. Een krat leasen is een effectieve en handige manier om snel te kunnen handelen bij schaarste of indien u wilt opschalen. Niets is vervelender dan vertragingen in de productie of supply-chain veroorzaakt door een tekort aan ladingdragers. Daarom is het huren van onze ladingdragers vaak een goede keuze! Ieder bedrijf, klant of geen klant, kan op elk gewenste moment instappen.

DE VELE VOORDELEN VAN EEN KRAT LEASEN

  • Hoge kwaliteitsstandaard, strenge en moderne kwaliteitscontrole
  • Uitgebreid assortiment
  • Groot aantal standaard types en formaten
  • Concurrerende prijzen, uitstekende service, goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • 100% recyclebaar, geproduceerd uit 100% PP (polypropyleen)
  • Persoonlijke uitstraling door middel van bedrukking met eigen logo
  • Persoonlijk advies op maat zowel telefonisch als op locatie

LET OP! ER GELDEN MINIMALE AFNAMES VOOR ONZE LADINGDRAGERS.

Duurzaam alternatief
Mondipal is een belangrijke speler in Nederland op het gebied van kunststof omverpakkingen en ladingdragers. Door het lagere gewicht van kunststof vergt het vervoer ook nog eens minder energie. Bovendien hebben kunststof ladingdragers een langere levensduur ten opzichte van de houten varianten. De kunststof producten zijn vochtbestendig, hygiënisch én duurzaam.

Uit voorraad leverbaar
Mondipal beschikt altijd over een grote voorraad E1 en E2 kratten. Ook zijn er altijd ruim 15.000 H1 pallets beschikbaar voor lease, huurkoop én verkoop. Als totaalleverancier van allerhande soorten emballagemateriaal kunnen we elke onderneming die kratten, pallets of bulkcontainers gebruikt in hun behoefte voorzien.

Vierhouten Groep
Mondipal is onderdeel van de Vierhouten Groep. De Vierhouten Groep bestaat uit een aantal verschillende bedrijven die als gezamenlijk doel hebben om slimme, milieuvriendelijke oplossingen te creëren voor verpakkingen en transport.

OFFERTE AANVRAGEN KRAT LEASEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search

Call Now Button