NL DE BE FR EN Mondipal B.V. | +31 (0) 341 37 50 74 | info@mondipal.nl  linkedin marktplaats

mondipal-kantoor-ermelo

  • Over Mondipal

Over Mondipal

Mondipal, een wereld aan oplossingen voor verpakken en vervoeren. Producten die het verpakken en vervoeren eenvoudiger en efficiënter maken.

Mondipal is leverancier van kunststof pallets, kunststof containers, bakken en kratten. Producten die het verpakken en vervoeren eenvoudiger en efficiënter maken. Het Mondipal assortiment is zeer breed; van one-way lichtgewicht pallet tot heavy duty pallets voor meermalig gebruik. Van kleine kunststof kratten tot groot volume containers. Mondipal staat voor duurzaamheid, kwaliteit een goede service en betrouwbaarheid. Een wereld aan oplossingen, waarvan u op deze website een indruk krijgt.

Mondipal maakt deel uit van de Vierhouten groep, welke is gespecialiseerd op het gebied van transportverpakkingen en/ of halffabricaten. De groep bestaat onder andere uit de volgende bedrijven. Presswood Verkoopmaatschappij welke pershouten pallets produceert en vermarkt. Euroblock, de marktleider op het gebied van pershouten klossen en verpakkingshout voor bijvoorbeeld de productie van Europallets door de traditionele palletfabrikanten. Portex Verpakkingen is specialist op het gebied van de plastic verpakkingen; van luxe OPP zakjes tot en met industriële krimphoezen. A2B-online is een logistieke dienstverlener welke is gespecialiseerd in transporten van zowel volle als deelvrachten, van het vaste continent naar de UK en vice-versa.

mondipal-nieuwe-pallets-dolav-pallet

mondipal-kunststof-kratten-ermelo

mondipal-tweedehands-kratten-gebruikte-pallets

mondipal-pallet-boxen-plastic-bakken

mondipal-vaten-ibc-ermelo